genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 40:

Jacobus Hendrik van Es is geboren op 11 december 1818 te Rijswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijswijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit de Jonge is geboren op 15 december 1825 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Veth is geboren op 27 mei 1833 te Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Fransua Geijsendorpher is geboren op 17 oktober 1836 te Hof van Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hof van Delft » Doop, Trouw en Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Kornelius Wilhelmus van den Heuvell is geboren op 9 juni 1838 te Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Nicolaas van Es en Margaretha Regina Elisabeth Kruger zijn getrouwd op 19 september 1849 in Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrina van Nes is geboren op 10 oktober 1850 te Rijswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijswijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Nicolas Pierre van Es is geboren op 7 november 1850 te Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacobus Bell is overleden op 7 december 1859 te Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Abraham Francois Jean Romswinckel is geboren op 11 november 1866 te Delft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delft » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.