genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 5.386:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frederik Lodewijk Herbert Jan Bosch van Drakestein (1799-1866) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frederik Lodewijk Herbert Jan Bosch van Drakestein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Bos (1805-1852) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Bos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba Tannetje van Steenbergen (1808-1890) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba Tannetje van Steenbergen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Gerardus Bosch van Drakestein (1811-1883) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Gerardus Bosch van Drakestein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Stellemaker (1811-1901) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Stellemaker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Caroline Wilhelmine Marianne van Hogendorp (1815-1872) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Caroline Wilhelmine Marianne van Hogendorp.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elizabeth Drughorn (1817-1898) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elizabeth Drughorn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk van der Veen (1819-1908) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk van der Veen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Smidt van Gelder (1819-1914) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Smidt van Gelder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frans Stracké (1820-1898) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frans Stracké.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.