genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 18:

Hendrika Gerdiena ter Weer is geboren op 9 juni 1877 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Deijs en Elisabeth Strausz zijn getrouwd op 16 januari 1885 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerhardus Florentius Ruepert is geboren op 5 maart 1890 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan van de Vuurst en Gerritdina Meijers zijn getrouwd op 17 maart 1893 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriaan Dirk van de Vuurst is geboren op 23 juli 1893 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klazina Hermina van de Vuurst is geboren op 24 april 1895 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan van de Vuurst is geboren op 18 juni 1896 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ferdinand Frederik de Boois en Hendrika Gerdiena ter Weer zijn getrouwd op 20 maart 1902 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Willem Bon en Geertje Noltes zijn getrouwd op 10 mei 1913 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Hovius en Maria Kramer zijn getrouwd op 6 december 1913 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.