genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 6.160:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christina van de Klashorst (1778-1850) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christina van de Klashorst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frans Pieter Muijsken (1798-1876) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frans Pieter Muijsken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Anthonie Staal (1798-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Anthonie Staal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Philippus Arnoldus Manné (1799-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Philippus Arnoldus Manné.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Dom (1800-1840) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Dom.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba Tannetje van Steenbergen (1808-1890) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba Tannetje van Steenbergen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Gerardus Bosch van Drakestein (1811-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Gerardus Bosch van Drakestein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Stellemaker (1811-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Stellemaker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Debora Meulman (1813-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Debora Meulman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Caroline Wilhelmine Marianne van Hogendorp (1815-1872) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Caroline Wilhelmine Marianne van Hogendorp.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.