Collecties » Indische Genealogische Vereniging - IGV

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost, West of alles daar tussenin)? Voeg uw stamboom publicatie hier toe, zodat ook andere leden / geïnteresseerden haar makkelijk kunnen vinden. Wordt het tijd om uw familiegeschiedenis eens goed op te schrijven? Dit kan in de Indische Navorscher, stuur een berichtje.

Wat is de IGV?

Een vereniging voor iedereen die een ontdekkingsreis wil maken in zijn of haar Indische familiegeschiedenis. En die samenwerkt met iedereen die zich bezighoudt met de (familie-)geschiedenis van Nederlands Indië, zowel oost als west. Lidmaatschap geeft toegang tot een schat aan digitale bronnen en artikelen. Leden helpen elkaar met onderzoek en door de vereniging worden regelmatig workshops en lezingen georganiseerd.

Bronnen USB

Een speerpunt van de IGV is al sinds haar oprichting Bronnen. Een uitgebreide verzameling is nu samen met IGV publicaties  gecombineerd in een USB set. De totale informatie bedraagt 20 GB en vormt een uitgebreid naslagwerk die niet zodanig op internet beschikbaar is.

Samen bieden ze een zeer uitgebreid archief aan Indische documentatie voor persoonlijk Indisch stamboomonderzoek. Dit is eigenlijk onmisbaar in Indisch genealogisch onderzoek...

Lees meer hierover hier.


De volgende 35 publicaties (met in totaal 286.373 personen) maken deel uit van deze collectie: