Merkus Indonesië (incl. gouverneur)

Foto van Paul Merkus
De publicatie Merkus Indonesië (incl. gouverneur) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.200 personen. Vanwege privacy zijn 9 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 31 maart 2023.


Deze stamboom beschijft dat deel van de Merkus familie dat ook de gouverneur-generaal in Indonesie omvat: Pieter Merkus (1787-1844). Aanvankelijk gebaseerd op een artikel in Gens Nostra (jaargang 1993, pagina 49 e.v.) van Peter van Markus en Hans Merkus, maar van daaruit aangevuld met veel informatie uit andere bronnen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGVIndische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost …

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!