Mijn Familie Leewes,Dingelhoff en aanverwanten

Foto van Monique Dingelhoff
De publicatie Mijn Familie Leewes,Dingelhoff en aanverwanten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.897 personen. Vanwege privacy zijn 81 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 23 maart 2023.


Ik probeer zo goed mogelijk mijn familie stamboom uit te zoeken waarbij ik de families van mijn grootouders Leewes,Dingelhoff,Timmer en Aalberts (In al zijn schrijfmogelijkheden) volg en uit zoek. Ik maak gebruik van de diverse gemeente archieven en internet. Zoals iedereen ben ik ook maar een mens en kan ik onbedoeld een fout maken....nooit expres maar mocht u dit constateren hoop ik dat u me er even op wijst zodat ik het kan herstellen/ veranderen. Aanvullingen en of correcties zijn meer dan welkom. De andere familie tak van mijn kinderen hun grootouders ga ik in een later stadium nog uitzoeken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!