Genealogie Peter en Ineke van den Berg

Foto van Peter van den Berg
De publicatie Genealogie Peter en Ineke van den Berg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.065 personen. Vanwege privacy zijn 39 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 1 juni 2020.


De inhoud van deze stamboom is op zorgvuldige wijze en naar beste weten samengesteld. Desondanks kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid.Wij verklaren expliciet met het gebruik daarvan, de rechten van derden te respecteren en geen inbreuk te willen maken. Laat het ons weten indien u van mening bent dat bepaalde gegevens en/of foto's toch inbreuk maken. Wij zullen dan de betreffende inhoud als privé markeren en indien gewenst verwijderen.

Peter & Ineke

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGVIndische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost …

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!