Genealogie Peter en Ineke van den Berg

Foto van Peter van den Berg

De publicatie Genealogie Peter en Ineke van den Berg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.103 personen. Vanwege privacy zijn 1 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De inhoud van deze stamboom is op zorgvuldige wijze en naar beste weten samengesteld. Desondanks kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid.Wij verklaren expliciet met het gebruik daarvan, de rechten van derden te respecteren en geen inbreuk te willen maken. Laat het ons weten indien u van mening bent dat bepaalde gegevens en/of foto's toch inbreuk maken. Wij zullen dan de betreffende inhoud als privé markeren en indien gewenst verwijderen.

Peter & Ineke


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGVIndische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost …

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!