Stamboom Dumas - Java - Nederlands-Indië

Foto van Rob Dumas
De publicatie Stamboom Dumas - Java - Nederlands-Indië is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 16.898 personen. Vanwege privacy zijn 600 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 27 maart 2024.


Mijn naam is Rob Dumas. In het najaar van 1977 was ik begonnen met mijn stamboom onderzoek naar met name mijn Dumas voorouders in Nederlands-Indië. In de loop der jaren had ik ook onderzoek verricht naar andere voorouders uit de geslachten Hulscher, Deighton en vervolgens ook genealogisch onderzoek naar aangehuwde Nederlands-Indische geslachten als Cordromp, Wedding, Langras, Kühr, Meijer, Pfaff en vele andere geslachten.  De gegevens uit dat laatste onderzoek heb ik opgenomen in mijn stamboom van de familie Dumas afkomstig van Java (Nederlands-Indië). Niet zo lang geleden heb ik onderzoek verricht naar mijn Battiau voorouders van mijn moeders kant van de familie en naar Nederlandse voorouders in de vrouwelijke lijn via het geslacht Hulscher waarvan ik een afstammeling ben. Al deze gegevens heb ik verwerkt in de stamboom Dumas - Java - Nederlands-Indië op genealogieonline.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGVIndische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost …

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!