genealogieonline

Indische genealogie

Foto van R. van der Wal

De publicatie Indische genealogie is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 37.324 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 814 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Om mijn werk te vereenvoudigen heb ik mijn bestanden zo veel mogelijk proberen te scheiden in de Europese Genealogien en de Genealogien die in Nederlands Indie voorkomen met name die uit Semarang.

Mijn bronnen zijn voorlopig de verfilmingen van de Latter Day Saints (Mormonen),  de Rijks Almanak voor Ned. Indie, zoals gepresenteerd op de website van Roosje Roos en de kerkboeken van de Rooms katholieke kerk in Semarang, St Joseph kerk Jl. Ronggowarsito No.11, Rejomulyo, Kec. Semarang Tim., Kota Semarang, Jawa Tengah 50127 [ Doopboeken van 1840 tot 1939] en de diverse uitgaven van de Indische Genealogische Vereniging.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Indische Genealogische Vereniging - IGVIndische Genealogische Vereniging - IGV

Publicaties van leden van en geïnteresseerden in de Indische Genealogische Vereniging. Heeft u ook een stamboom die voor een deel in Indië ligt (Oost …

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!