genealogieonline

Indische genealogie

Foto van R. van der Wal

De publicatie Indische genealogie is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.112 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 518 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Om mijn werk te vereenvoudigen heb ik mijn bestanden zo veel mogelijk proberen te scheiden in de Europese Genealogien en de Genealogien die in Nederlands Indie voorkomen met name die uit Semarang.

Mijn bronnen zijn voorlopig de verfilmingen van de Latter Day Saints (Mormonen),  de Rijks Almanak voor Ned. Indie, zoals gepresenteerd op de website van Roosje Roos en de kerkboeken van de Rooms katholieke kerk in Semarang, St Joseph kerk Jl. Ronggowarsito No.11, Rejomulyo, Kec. Semarang Tim., Kota Semarang, Jawa Tengah 50127 en de diverse uitgaven van de Indische Genealogische Vereniging.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van R. van der Wal


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!