genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 20:

Antonie Quirinus Sevilius Langenbergh is geboren op 17 februari 1833 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Melchert van Beerschoten is overleden op 13 januari 1838 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Alida Johanna Collard is geboren op 14 september 1851 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ursele Gerardine Teding van Berkhout is geboren op 3 februari 1868 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Wilhelmus Johannes Bijnen is geboren op 26 juni 1871 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ursela Martha Jacoba Pietronella de IJssel de Schepper is overleden op 21 juni 1872 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Carmen Constanze Bosscha is geboren op 11 april 1884 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Paulina Wilhelmine Louise van den Brandeler is geboren op 26 oktober 1886 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Gerardus Blaeser is geboren op 3 januari 1891 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Carel Herman van den Brandeler is geboren op 10 juni 1894 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.