genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 1.091:

Arien den Hartogh is geboren op 26 juni 1757 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Arien den Hartogh is geboren op 26 juni 1757 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Arien den Hartogh is geboren op 26 juni 1757 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Huibert Copier is geboren op 29 oktober 1805 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Rutger de Graaf is overleden op 4 januari 1951 te Bunschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Bunschoten » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Maaike Appeldoorn is overleden op 6 januari 1951 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Helena Jurriana Moll is overleden op 7 januari 1951 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Cornelis Jordanus Brouwer is overleden op 7 januari 1951 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes Maria Cornelius van Crimpen is overleden op 16 januari 1951 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jannetje van Dijk is overleden op 17 januari 1951 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.