genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 28:

Johannes Henricus Bax is geboren op 22 maart 1855 te Leende. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Leende » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Engelen is geboren op 25 januari 1856 te Leende. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Leende » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Anna Magdalena Beekman is geboren op 1 juni 1863 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Arnoud Carp is geboren op 26 juni 1871 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Henricus Bax en Anna Elisabeth Engelen zijn getrouwd op 10 januari 1877 in Leende. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Leende » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina Christina van Rossum is geboren op 25 juni 1877 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Otto is geboren op 2 september 1881 te Valkenswaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Valkenswaard » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Martinus Johannes Verlinden is geboren op 19 maart 1882 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Johannes Josephus Maria van der Korput is geboren op 5 mei 1887 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Louise Angeline Marie Linssen is geboren op 1 oktober 1888 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.