genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 97:

Derk Jan Lammers en Janna Geertruid Kemink zijn getrouwd op 6 maart 1817 in Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jan Lammers is overleden op 19 juni 1817 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Lammert Lammers is geboren op 27 mei 1820 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Harmen Hagens is geboren op 8 juli 1822 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Willemina Harmina Arendsen is geboren op 16 juli 1824 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Jansen en Berendina Hulscher zijn getrouwd op 19 mei 1826 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jordina Christiaans is overleden op 12 oktober 1826 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernard Herman Maria Driessen is geboren op 6 mei 1828 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Catharina Groeneveld is geboren op 5 februari 1830 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jacoba Elisabeth Sibilla Goldbach is geboren op 8 april 1834 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.