genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 22:

Guilaume Louis Jaques van der Hucht is geboren op 20 december 1812 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Helene Kurz is geboren op 18 oktober 1835 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Gerhard Hendericus van Senden is geboren op 15 januari 1855 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Catharina Wilhelmina Johanna Laane is geboren op 13 december 1857 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Maria Johanna Geleijns is geboren op 27 januari 1860 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Theunis Johannes Geleijns is geboren op 19 maart 1864 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Willem Jan Wegerif is overleden op 25 juli 1865 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Henri Carel Johan ter Beek is geboren op 26 augustus 1867 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Henri Antoine Stork is geboren op 22 juli 1873 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrika Petronella Catharina Onvlee is geboren op 7 maart 1880 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.