genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 398:

Petrus Broekhuizen is geboren op 26 februari 1812 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Aartje Prinsen is overleden op 4 juli 1812 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Hendrik Raauwendaal en Aaltje Gerritse zijn getrouwd op 18 november 1824 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Antonia van Leersum is overleden op 11 mei 1825 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Maria van Oosterom is geboren op 8 januari 1829 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Aalbert Tijsz Ravenhorst en Dirkje Vos zijn getrouwd op 23 december 1830 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Arie van Oosterom is geboren op 24 mei 1831 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Wulfert de Bruin en Antje van Ee zijn getrouwd op 19 oktober 1831 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Marritje de Bruin is geboren op 27 september 1833 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Everardus Jacobus la Fèbre en Petronella van Walbeek zijn getrouwd op 4 november 1835 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.