genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 20:

Hermina Francina Diemen is geboren op 12 mei 1854 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Fransua Geijsendorpher en Grada Helena Nales zijn getrouwd op 28 april 1861 in Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik de Jong is geboren op 22 september 1862 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Clazina Charlotte Nell is geboren op 23 mei 1867 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henri Charles van Tuijll van Serooskerke is geboren op 13 februari 1884 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anton Johan Batist is geboren op 25 juli 1887 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anton Johan Batist is overleden op 18 augustus 1887 te Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernardus Dirk Daniel van Oostveen en Jansje van Beelen zijn getrouwd op 20 december 1917 in Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johan Nicolaas van den Berg en Catharina Johanna Maria Samulina Wolffram zijn getrouwd op 4 juni 1920 in Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Louise Auguste Willemse en Johanna Maria Veder zijn getrouwd op 6 februari 1923 in Wassenaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Wassenaar » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.