genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 139:

Hendrica van Engen is overleden op 22 november 1817 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus Cremer is overleden op 30 november 1817 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gezina Odding is geboren op 26 november 1825 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit de Jonge is geboren op 15 december 1825 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus Hinnen en Alberta Worst zijn getrouwd op 2 mei 1827 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Reins is geboren op 23 november 1828 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trijntje Hinnen is geboren op 28 september 1837 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Enting is geboren op 11 mei 1838 te Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ester Plas is geboren op 7 februari 1839 te Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Margaretha Hiddingh is geboren op 5 maart 1843 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.