genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 50:

Jannetje van den Berg is geboren op 4 september 1796 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Henricus Velaars is geboren op 20 april 1819 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria van der Ent is geboren op 20 juni 1826 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aletta van der Ent is geboren op 29 mei 1832 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arnoldus Abraham Hondius van Herwerden is geboren op 9 juni 1833 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonia Cornelia Huibers is geboren op 31 maart 1834 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adriaen van der Ent is overleden op 11 februari 1836 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jenneke van Heekesen is geboren op 13 september 1845 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Lopik en Maria van der Ent zijn getrouwd op 21 september 1848 in Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertina Arnoldina Hooijer is geboren op 8 mei 1850 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.