genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 199:

Jan Carel Ferdinand d'Aulnis de Bourouill is geboren op 29 juli 1811 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Catharina Johanna Quintus is geboren op 7 maart 1818 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maartje Afina Huijsers is geboren op 29 september 1824 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Mollema en Feikje Jans van der Ploeg zijn getrouwd op 31 oktober 1829 in Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Carel Ferdinand d'Aulnis de Bourouill en Catharina Johanna Quintus zijn getrouwd op 25 mei 1838 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Justus Hendrik Lodewijk d'Aulnis de Bourouill is geboren op 10 januari 1840 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aleida Sibilla Sara d'Aulnis de Bourouill is geboren op 4 februari 1841 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Jan d'Aulnis de Bourouill is geboren op 30 januari 1843 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Catharina Clara d'Aulnis de Bourouill is geboren op 29 april 1844 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Louise d'Aulnis de Bourouill is geboren op 23 januari 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.