genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 86:

Cornelis van Paridon is geboren op 14 maart 1812 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Gerrits Bogaards en Aaltje van Paridon zijn getrouwd op 18 juni 1813 in Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Adrianus van Paridon is geboren op 17 juli 1815 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Niesje van Paridon is geboren op 10 september 1816 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Oudshoorn is geboren op 1 januari 1817 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petronella van Paridon is geboren op 20 januari 1820 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joanna Diemel is overleden op 14 februari 1829 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Juriaan van Paridon en Sara Zandbergen zijn getrouwd op 3 oktober 1830 in Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Joris Zandbergen en Neesje van Paridon zijn getrouwd op 14 januari 1837 in Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Oudshoorn en Niesje van Paridon zijn getrouwd op 1 juli 1838 in Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.