genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 86:

Zwaantje van der Klij is geboren op 15 januari 1817 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie den Hartogh en Francina de Jong zijn getrouwd op 15 mei 1825 in Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie den Hartogh is geboren op 24 mei 1826 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie den Hartogh is overleden op 15 juni 1826 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie den Hartogh is geboren op 29 oktober 1827 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Maria den Hartogh is geboren op 25 mei 1829 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Maria den Hartogh is overleden op 18 februari 1830 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Maria den Hartogh is geboren op 10 april 1831 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Neeltje Bassa is geboren op 14 juli 1833 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Justus Johannes den Hartogh is geboren op 29 januari 1834 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.