genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 388:

Hendrik van der Ent is overleden op 5 juli 1813 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Elizabeth Kersteman is geboren op 20 december 1813 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Klaas van der Ent is overleden op 30 september 1814 te Rhoon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rhoon » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Pietje van der Waal is geboren op 10 oktober 1819 te Katendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Katendrecht » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Maria Spruit is geboren op 18 november 1820 te Hoogvliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hoogvliet » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Neeltje van Pinxteren is geboren op 1 mei 1824 te Hoogvliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hoogvliet » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Wilhelmus Nicolaas van Es is geboren op 12 oktober 1824 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Arij den Ouden is geboren op 2 april 1826 te Hoogvliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hoogvliet » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Hubertus Faassen en Hendrika Johanna Koning zijn getrouwd op 27 augustus 1828 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Sophia Johanna Kamans is geboren op 31 maart 1831 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.