genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 17.710:

Willemijntje Hagen is geboren op 6 januari 1811 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Philippus Deijs is geboren op 27 januari 1811 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Peter van Klingeren is geboren op 14 februari 1811 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Koenen is geboren op 31 maart 1811 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Josina Schimmel is geboren op 5 april 1811 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gijsbertus van der Zwaan is geboren op 20 april 1811 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antje Schothorst is geboren op 22 april 1811 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Pen is geboren op 26 april 1811 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirk Letter en Jannetje van de Vuurst zijn getrouwd op 12 mei 1811 in Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Schouten is geboren op 26 mei 1811 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.