genealogieonline

Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 31 - 40 van 50:

Martina Hendrika Pardoel is geboren op 31 december 1894 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Philippus Uijthoven en Eliza de Kuijper zijn getrouwd op 16 mei 1895 in Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Arie Gramsma is geboren op 19 maart 1898 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christina Elizabeth Plaat is overleden op 11 februari 1900 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rokeske Buisman is geboren op 25 november 1903 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Areke Christina Loch is geboren op 29 december 1905 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Teunis Adrianus Brienen is geboren op 14 september 1906 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Anthonius van Klaveren is overleden op 25 mei 1908 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Anthonius van Klaveren is overleden op 9 juni 1909 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernard Kreijmborg is overleden op 20 oktober 1913 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.