De nazaten van Cord Winter

Foto van Peter J.R. Vermaat
De publicatie De nazaten van Cord Winter is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.543 personen. Vanwege privacy zijn 2.738 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 11 augustus 2023.


Mijn dank gaat uit naar mijn schoonvader Karel Konraad Winter voor het ophalen van familieherinneringen, naar Christiaan Uittien voor het mogen overnemen van de resultaten van zijn noeste uitzoekwerk en naar Jenny Winter en Bert Winter voor het aanvullen van mijn summiere gegevens over de nazaten van de enige in de VS (nl. in Muskegon, Michigan) geboren nazaat van Conraad Meinders. De naam Konraad wordt nog altijd gedragen, het meest recent door mijn neefje Florian Marien Konraad. Naast de nazaten met de achternaam Winter heb ik (nog veel meer) nazaten met andere achternamen verzameld. Mogelijk levert dit weer nieuwe aanknopingspunten op. Inmiddels heb ik dankzij Edgar Much de verbinding kunnen leggen met Cord Winter, burger van Oldenburg, geboren rond 1660!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Peter J.R. Vermaat

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Peter J.R. Vermaat

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!