De geslachten Van der Maat

Foto van Peter J.R. Vermaat
De publicatie De geslachten Van der Maat is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.422 personen. Vanwege privacy zijn 73 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 2 januari 2024.


Aan het begin van mijn onderzoek naar het geslacht Van der mathe/Vermaat ging ik nog uit van een mogelijke verwantschap tussen dit geslacht en de families met verwante namen, zoals Van der Maat(h). Inmiddels is mij gebleken dat een dergelijke verwantschap zeer waarschijnlijk niet aan de orde is.Wel ben ik nog altijd geinteresseerd in de mogelijke afstamming van deze families. Ik zie nog een mogelijke relatie tussen de (RK) familie(s?) Van der Maat(h) uit Amersfoort en de (ook RK) families Van der Maat uit IJsselstein, Woerden en omstreken. Met name het feit dat beide families al die tijd RK gebleven zijn, in tegenstelling tot de beide families Vermaat (uit Schonauwen en uit Ameide), zou hierop kunnen duiden.Hiervoor zal echter nog zeer veel onderzoek nodig zijn.Daar ik mijn aandacht nu in de eerste plaats richt op de geslachten Vermaat, heb ik mijn bestanden gesplitst in drie delen.Dit is het tweede deel, dat ik naar ik hoop in de toekomst verder kan aanvullen \"tussen de bedrijven door\".

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Peter J.R. Vermaat

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Peter J.R. Vermaat

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!