Stamboom Louissen

Foto van Arie Pool

De publicatie Stamboom Louissen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 259 personen. Vanwege privacy zijn 13 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De Louissens / Louwissens komen uit Vlissingen. Jacobus trekt naar Smilde, waar hij in 1834 trouwt met Lammegien Daling. Bij hun kinderen splitst de familie in Louwissen en Louissen. Al zijn er vanaf het begin al verschillende schrijfwijzes geweest.

De informatie komt deels uit Wiewaswie, Alledrenten, de archieven van Vlissingen, Zeeuwen Gezocht, Achieven.nl en de website Genealogie van Smilde.

Zo af en toe werk ik het verhaal van een voorouder wat verder uit op mijn website ariepool.nl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Arie Pool

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Arie Pool

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!