Stamboom Haan

Foto van Arie Pool
De publicatie Stamboom Haan is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 573 personen. Vanwege privacy zijn 35 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 28 september 2022.


De familie Haan is afkomstig uit Onstwedde. De eerste generaties woonden in het gehucht Veenhuizen. Een deel van de familie trok richting het veengebied rond Weerdingermarke. Mijn overgrootvader begon een boederij in Noord-Sleen en ging later naar Erica.

Naast de familie Haan is er in deze stamboom ook uitgebreid aandacht voor de familie Weerman uit Emlichheim. Mijn grootmoeder Gees Haan stamt via 2 lijnen af van 2 takken van de familie Weerman. Haar vader stamt af van Harm Weerman en Aaltje Brinks en haar moeder is een kleindochter van Harmina Weerman en Geert Geerlinks. 

Ik heb een vermoeden hoe deze twee takken Weerman aan elkaar hangen. Dit vermoeden is uitgewerkt in deze stamboom. Er is nog geen echt bewijs voor, maar ik ben benieuwd of er iemand is die het bewijs wel gevonden heeft.

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Arie Pool

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Arie Pool

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!