Stamboom Koning

Foto van Arie Pool
De publicatie Stamboom Koning is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 271 personen. Vanwege privacy zijn 2 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 1 januari 2021.


Cornelius Jans (Koning) geboren in Schildwolde trouwt in 1754 met Tieske Everts in Meedhuizen. De familie woont in Siddeburen en omgeving. Rond 1920 verhuist Kornelius Jan Koning naar Oude Pekela om te trouwen. Hij is onderwijzer, maar krijgt van de dokter het advies om meer in de buitenlucht te werken. Kornelius Jan Koning en Hadewieg Heikens kopen een boerderij in Nieuw-Amsterdam.

De informatie is afkomstig van de aantekeningen van Oom Jan, Alledrenten, Allegroningers.

Tieske Everts komt uit het geslacht Toxopeus. Voor de informatie van haar voorouders is gebruik gemaakt van het boek "Het geslacht Toxopeus 1576 - 2000" van de Stichting Gerrit Alje Toxopeus 1852.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!