Stamboom Niezing

Foto van Arie Pool
De publicatie Stamboom Niezing is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 155 personen. Vanwege privacy zijn 9 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 28 juni 2022.


Niezing, Niesink, Niesing, Nijsingh zijn allemaal schrijfwijzes van deze naam. Een oud geslacht uit Drenthe, dat in de volle breedte beschreven is in het prachtige boek van Arend Middel, uitgegeven door de M.F. Niezing Stichting.

In deze stamboom vindt u een zijtak van de familie Niezing, dat uitkomt bij mijn grootmoeder Gooitske, dochter van Marcus Niezink en Gooitske Tabak.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!