Terug in de tijd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 122:

Harmen Mennega is overleden op 25 augustus 1859 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Etje Aises IJpeij is geboren op 23 februari 1861 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wieger Arends Klaren is geboren op 17 maart 1861 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Elsje Aises IJpeij is geboren op 24 februari 1862 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albertus Tasma is geboren op 19 september 1862 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Boersma is geboren op 27 juli 1863 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Oedzes Stienstra is overleden op 5 november 1867 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Roelof Bootsma is geboren op 17 april 1868 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Jager is geboren op 13 juni 1869 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anna Aises IJpeij is geboren op 28 juli 1869 te Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.