Terug in de tijd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 122:

Rudolphus Jorna is geboren op 24 oktober 1879 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoukje (Shirley) de Witte is geboren op 18 september 1880 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Theodora Kutsch Lojenga is geboren op 5 november 1881 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Berber Lieuwes Vlietstra is overleden op 30 december 1881 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sjoukje (Shirley) de Witte is geboren op 18 september 1884 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Siebold de Haan is geboren op 15 april 1885 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Mamertus Johannes de Pauw en Aafke Swarts zijn getrouwd op 23 april 1887 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerben Geelof is geboren op 1 april 1888 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Leopold de Pauw is geboren op 15 april 1888 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albert Jans van der Ley is overleden op 11 januari 1889 te Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.