Terug in de tijd

Foto van Bert de Vries
De publicatie Terug in de tijd is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.261 personen. Vanwege privacy zijn 2.851 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 6 oktober 2023.


Mijn naam is Bert de Vries. Ik ben begonnen met deze site om de \"geschreven\" familiestamboom, ooit gestart door mijn vader (Andries de Vries), digitaal voort te zetten. Zijn onderzoek heeft zich vooral gericht op de familie de Vries, Henkel, Eisses en van Erkelens. De stamboom van de familie Dam is grotendeels gebaseerd op stamboomonderzoek van Henk Trox, de stamboom van de familie Oldenhof op die van Peter Kolkman (\"Generaties Oldenhof Het Loo, 1997). Tenslotte wordt ook de familie Hendriks \'uitgediept\".

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!