Terug in de tijd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 122:

Jantje Stadlander is overleden op 27 september 1851 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Albert Jans van der Ley en Grietje Wobbes Boonstra zijn getrouwd op 10 april 1852 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Ludzer Jans de Goede en Hinke Sjoerds Sybe Stienstra zijn getrouwd op 22 mei 1852 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jelle Klazes Dam en Froukje Cornelis Zuidema zijn getrouwd op 16 juni 1854 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Adriana Dijkstra is geboren op 1 mei 1855 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Miente Jacobs Stienstra is overleden op 14 juni 1856 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Minnes Dijkstra en Grietje Jochums Algra zijn getrouwd op 9 mei 1857 in Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter Freerks de Bruin is overleden op 4 juni 1858 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan de Goede is geboren op 22 juni 1858 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aafke Swarts is geboren op 8 november 1858 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.