Terug in de tijd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 122:

Klaas Oedzes Stienstra en Gerritje Barelds Mulder zijn getrouwd op 22 januari 1825 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Stijntje Eltjes Bymholt is overleden op 5 maart 1825 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Minnes Dijkstra is geboren op 28 oktober 1827 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje Jochums Algra is geboren op 30 oktober 1827 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Mellems Zuidema en Riemkje Freerks Brouwer zijn getrouwd op 2 februari 1828 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem Oedzes Stienstra en Dina Poppes Graansma zijn getrouwd op 25 april 1829 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Lieuwe Wobbes Boonstra en Wytske Jans van der Haag zijn getrouwd op 20 mei 1830 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Antonius Janssen is geboren op 11 juni 1830 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Sjierks Zijlstra is overleden op 25 juni 1830 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Tjitske Baukes van Vliet is geboren op 10 maart 1833 te Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.