Stamboom Kroon en Telleman

Foto van Ineke Kroon
De publicatie Stamboom Kroon en Telleman is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 24.417 personen. Vanwege privacy zijn 98 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 13 mei 2024.


Deze stamboom bevat 2 lijnen die mij destijds kant en klaar aangeleverd werden.
De Kroon stamboom is aanvankelijk uitgezocht door mijn nicht Ems Zuidgeest. Hoewel ik ook onderzocht en genoteerd heb, ga ik er van uit dat haar versie, die ook op deze website gepubliceerd is, vollediger is. Voor bronverwijzing en volledigheid verwijs ik de lezer dan ook naar haar site toe.(http://www.genealogieonline.nl/stamboom-zuidgeest-en-kroon/). De stamboom is -20 jaar later- inmiddels behoorlijk gegroeid, iets waar ik wel mede-verantwoordelijk voor ben.
De mannelijke lijn van de Telleman familie werd voor het digitale tijdperk volledig uitgezocht door een ander familielid: Adri J. Telleman. Ik heb zijn gegevens gedigitaliseerd en mag ze met zijn toestemming hier publiceren. Hij heeft zijn gegevens gebundeld in een boek over de Telleman familie ('Stamboom en geschiedenis van de familie Telleman'). Niet alle gegevens zijn door mij overgenomen. Voor informatie en vragen kunt u contact met mij opnemen.
De gegevens over de vrouwelijke lijnen van de Telleman familie, in de meest uitgebreide vorm, heb ik over de loop van de jaren zelf verzameld. De gegevens zijn afkomstig uit diverse online bronnen en enkele archief bezoeken. Bij twijfel zijn ze niet opgenomen. Uiteraard kunnen er fouten in zitten.
Vragen, opmerkingen en toevoegingen zijn van harte welkom. Ineke Kroon

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!