Stamboom Kroon en Telleman

Bild von Ineke Kroon

Die Veröffentlichung Stamboom Kroon en Telleman wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf) und besteht aus 22.544-Personen. Wegen Privatsphäre werden 210-Personen nicht sichtbar gemacht. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Deze stamboom bevat 2 lijnen die mij destijds kant en klaar aangeleverd werden.
De Kroon stamboom is aanvankelijk uitgezocht door mijn nicht Ems Zuidgeest. Hoewel ik ook onderzocht en genoteerd heb, ga ik er van uit dat haar versie, die ook op deze website gepubliceerd is, vollediger is. Voor bronverwijzing en volledigheid verwijs ik de lezer dan ook naar haar site toe.(http://www.genealogieonline.nl/stamboom-zuidgeest-en-kroon/). De stamboom is -20 jaar later- inmiddels behoorlijk gegroeid, iets waar ik wel mede-verantwoordelijk voor ben.
De mannelijke lijn van de Telleman familie werd voor het digitale tijdperk volledig uitgezocht door een ander familielid: Adri J. Telleman. Ik heb zijn gegevens gedigitaliseerd en mag ze met zijn toestemming hier publiceren. Hij heeft zijn gegevens gebundeld in een boek over de Telleman familie ('Stamboom en geschiedenis van de familie Telleman'). Niet alle gegevens zijn door mij overgenomen. Voor informatie en vragen kunt u contact met mij opnemen.
De gegevens over de vrouwelijke lijnen van de Telleman familie, in de meest uitgebreide vorm, heb ik over de loop van de jaren zelf verzameld. De gegevens zijn afkomstig uit diverse online bronnen en enkele archief bezoeken. Bij twijfel zijn ze niet opgenomen. Uiteraard kunnen er fouten in zitten.
Vragen, opmerkingen en toevoegingen zijn van harte welkom. Ineke Kroon

Mit der Schnellsuche können Sie nach Name, Vorname gefolgt von Nachname suchen. Sie geben ein paar Buchstaben (mindestens 3) ein und schon erscheint eine Liste mit Personennamen in dieser Publikation. Je mehr Buchstaben Sie eingeben, desto genauer sind die Resultate. Klicken Sie auf den Namen einer Person, um zur Seite dieser Person zu gelangen.


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit

Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 10 Tausend Genealogen sind bereits dabei!