Stamboom Kroon en Telleman

Photo de Ineke Kroon

La publication Stamboom Kroon en Telleman est composée par (contacter l'auteur) et se compose de personnes 21 047. A cause de intimité, les personnes 212 ne sont pas rendues visibles. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


Deze stamboom bevat 2 lijnen die mij destijds kant en klaar aangeleverd werden.
De Kroon stamboom is aanvankelijk uitgezocht door mijn nicht Ems Zuidgeest. Hoewel ik ook onderzocht en genoteerd heb, ga ik er van uit dat haar versie, die ook op deze website gepubliceerd is, vollediger is. Voor bronverwijzing en volledigheid verwijs ik de lezer dan ook naar haar site toe.(http://www.genealogieonline.nl/stamboom-zuidgeest-en-kroon/). De stamboom is -20 jaar later- inmiddels behoorlijk gegroeid, iets waar ik wel mede-verantwoordelijk voor ben.
De mannelijke lijn van de Telleman familie werd voor het digitale tijdperk volledig uitgezocht door een ander familielid: Adri J. Telleman. Ik heb zijn gegevens gedigitaliseerd en mag ze met zijn toestemming hier publiceren. Hij heeft zijn gegevens gebundeld in een boek over de Telleman familie ('Stamboom en geschiedenis van de familie Telleman'). Niet alle gegevens zijn door mij overgenomen. Voor informatie en vragen kunt u contact met mij opnemen.
De gegevens over de vrouwelijke lijnen van de Telleman familie, in de meest uitgebreide vorm, heb ik over de loop van de jaren zelf verzameld. De gegevens zijn afkomstig uit diverse online bronnen en enkele archief bezoeken. Bij twijfel zijn ze niet opgenomen. Uiteraard kunnen er fouten in zitten.
Vragen, opmerkingen en toevoegingen zijn van harte welkom. Ineke Kroon


Index de noms de famille


Point de départ de cette publicationAujourd'hui dans le passé

Essayez ce service sans engagement

plus de 10 mille généalogistes vous précédée!