Stamboom Govaerts/Goverse/Goverde - Meerle(B)/O'bosch/R'dam

Foto van Kees J.C.P.A. Goverde
De publicatie Stamboom Govaerts/Goverse/Goverde - Meerle(B)/O'bosch/R'dam is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 979 personen. Vanwege privacy zijn 817 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 januari 2020.


Deze stamlijn vindt zijn oorsprong (±1600) in Meer (België). In het begin van de 19e eeuw verlaat Anthony Goverse België en trouwt (1819) in Rucphen (NL) met Francijna Braat. Uit dit huwelijk wordt in Oudenbosch (1821) hun enigste kind geboren, Maria Catharina Gover(se)de. Als zij in 1845 moeder wordt van Antonius Goverde is zij ongehuwd en geeft daarmee haar eigen achternaam door aan haar zoon en de verdere afstammelingen van deze Nederlandse tak. Begin 2004 is in samenwerking met dhr. Jan Govaerts uit Merksplas aansluiting gevonden met zijn Belgische stamlijn.

Deze stamboom is samen met nog drie andere stamlijnen met de namen Govaer(t)s/Goverde, in nov. 2004 in boekvorm uitgegeven. De titel van het boek is: "Van Godefridi naar Govaer(t)s en Goverde(n)" isbn-nr: 90 6455 70 6 Neem contact op met auteur voor verdere info.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!