Stamboom Assmann - Goch(D)/H'bosch

Foto van Kees J.C.P.A. Goverde

De publicatie Stamboom Assmann - Goch(D)/H'bosch is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 211 personen. Vanwege privacy zijn 199 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Assmann is de achternaam van mijn moederszijde die ook een familielijn hebben gehad in 's-Hertogenbosch. Bij nader onderzoek bleek dat de meeste personen met deze achternaam afstammelingen waren van Carl Assmann, geboren in Goch, net over de Duitse grens bij Kleef en dit is dus een andere stamlijn die geen enkele verwantschap heeft met die van moederszijde.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!