Stamboom Godefridi/Govaer(t)s/Goverde - Gilze/T'heijden/Z'bergen

Foto van Kees J.C.P.A. Goverde
De publicatie Stamboom Godefridi/Govaer(t)s/Goverde - Gilze/T'heijden/Z'bergen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 945 personen. Vanwege privacy zijn 1.147 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 januari 2020.


Deze stamlijn vindt zijn oorsprong rond 1600 in Gilze (NB). Een gedeelte van deze stam trekt van Gilze naar Terheijden en vandaar naar Zevenbergen waar zich tussen 1850 en heden, de grootste concentratie Goverdes bevindt.
Deze stamboom is samen met nog drie andere stamlijnen met de namen Govaer(t)s/Goverde in nov. 2004 in boekvorm uitgegeven. De titel van het boek is: "Van Godefridi naar Govaer(t)s en Goverde(n)" isbn-nr: 90 6455 70 6 Neem contact op met auteur voor verdere info.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Kees J.C.P.A. Goverde

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Kees J.C.P.A. Goverde

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!