Stamboom Govaer(t)s/Goverde - Ulicoten/Z'bergen

Foto van Kees J.C.P.A. Goverde
De publicatie Stamboom Govaer(t)s/Goverde - Ulicoten/Z'bergen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 470 personen. Vanwege privacy zijn 386 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 januari 2020.


Deze stamlijn Govaerts/Goverde vindt zijn oorsprong in Ulicoten (Noord-Brabant) in ± 1600. In 1743 trouwt Adrianus AdriaanZn Govaerts in Zevenbergen met Elisabeth van der Roer en gaat de naam Govaerts geleidelijk over naar Govarde, Govers en Goverde. Van ± 1825 tot 1957 hebben vier generaties Goverde het vak van kleermaker uitgeoefend. Mijn roots ligt ook in deze familielijn.Deze stamboom is samen met nog drie andere stamlijn met de namen Govaerts/Goverde, in nov.2004 in boekvorm uitgegeven. De titel van het boek is: "Van Godefridi naar Govaer(t)s en Goverde(n)", ISBN-nr: 90 6455 70. Neem contact op met auteur voor verdere info.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!