genealogieonline

Koek en enkele aanverwante families

Photo de Kees Koek

La publication Koek en enkele aanverwante families est composée par (contactez). L'ensemble de données se compose de 36 717 personnes . On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


Deze publicatie is het resultaat van onderzoek naar de kwartierstaten van mijn kinderen gecombineerd met enkele parentelen (vanuit die kwartieren) en algemeen onderzoek naar de in Nederland voorkomende families Koek. Ik tracht altijd zoveel mogelijk gegevens te controleren bij de originele bronnen - zowel op digitale studiezalen als bij diverse archieven zelf. Ten bate van mijn onderzoek neem ik echter ook gegevens van derden over. Hangende het onderzoek naar de originele bronnen staan die dus ook in dit overzicht opgenomen. Het is aan de lezer om zelf in te schatten - aan de hand van de vermelde bronnen - hoe betrouwbaar bepaalde gesuggereerde verbanden zijn. Lees vooral ook de opmerkingen.

Mocht u correcties of aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag! In verband met de bescherming van privacy van (mogelijk) nog levende personen worden hun gegevens voor publicatie uitgefilterd. Mocht u desondanks menen dat mijn publicatie de privacy van u of uw gezinsleden schaadt dan hoor ik dat ook graag zodat ik die gegevens kan verwijderen uit de publicatie.

Opgenomen foto's zijn door familieleden ter beschikking gesteld of in een enkel geval aan openbare bronnen onttrokken. Mocht u van mening zijn dat bepaalde afbeeldingen uw privacy schenden of dat het beeldrecht geschonden wordt dan kunt u ook dat kenbaar maken door op deze publicatie te reageren.Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Linker fadeRechter fade


Index de noms de famille


Point de départ de cette publicationAujourd'hui dans le passé

Connections


L'accès au contenu de la publication est restreint par l'auteur.

Lorsque vous êtes invité par l'auteur vous pouvez vous enregistrer et consulter la page.


Cette publication contient 994 images!


Regardez la galerie d'images


Essayez ce service sans engagement

plus de 6000 des génealogistes
vous précédée!


S'enregistrer sur cette espace privé est
uniquement possible sur invitation de
l'auteur§

   Annuler


Avez-vous oublié le mot de passe?