genealogyonline

Koek en enkele aanverwante families

Picture of Kees Koek

The publication Koek en enkele aanverwante families has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 38,838 persons. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


Deze publicatie is het resultaat van onderzoek naar de kwartierstaten van mijn kinderen gecombineerd met enkele parentelen (vanuit die kwartieren) en algemeen onderzoek naar de in Nederland voorkomende families Koek. Ik tracht altijd zoveel mogelijk gegevens te controleren bij de originele bronnen - zowel op digitale studiezalen als bij diverse archieven zelf. Ten bate van mijn onderzoek neem ik echter ook gegevens van derden over. Hangende het onderzoek naar de originele bronnen staan die dus ook in dit overzicht opgenomen. Het is aan de lezer om zelf in te schatten - aan de hand van de vermelde bronnen - hoe betrouwbaar bepaalde gesuggereerde verbanden zijn. Lees vooral ook de opmerkingen.

Mocht u correcties of aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag! In verband met de bescherming van privacy van (mogelijk) nog levende personen worden hun gegevens voor publicatie uitgefilterd. Mocht u desondanks menen dat mijn publicatie de privacy van u of uw gezinsleden schaadt dan hoor ik dat ook graag zodat ik die gegevens kan verwijderen uit de publicatie.

Opgenomen foto's zijn door familieleden ter beschikking gesteld of in een enkel geval aan openbare bronnen onttrokken. Mocht u van mening zijn dat bepaalde afbeeldingen uw privacy schenden of dat het beeldrecht geschonden wordt dan kunt u ook dat kenbaar maken door op deze publicatie te reageren.


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the past
Found online scans Scans zoeken

Found matches Aanknopingspunten tussen stambomen


Second World War victimsAccess to the content of the publication is restricted by the author.

If you are invited by the author, you can log in and see the private area.


This publication contains 1,229 images!


View the image galleryBack to the frontpage

Try the service without any obligation

over 7000 genealogists
preceded you!


The login to the private area of this
publication is available only to those who
are invited by the author!

   Cancel


Did you forget your password?