Koek en enkele aanverwante families

Foto van Kees Koek
De publicatie Koek en enkele aanverwante families is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 44.752 personen. Vanwege privacy zijn 13.591 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 10 april 2024.


Deze publicatie is het resultaat van onderzoek naar de kwartierstaten van mijn kinderen gecombineerd met enkele parentelen (vanuit die kwartieren) en algemeen onderzoek naar de in Nederland voorkomende families Koek. Ik tracht altijd zoveel mogelijk gegevens te controleren bij de originele bronnen - zowel op digitale studiezalen als bij diverse archieven zelf. Ten bate van mijn onderzoek neem ik echter ook gegevens van derden over. Hangende het onderzoek naar de originele bronnen staan die dus ook in dit overzicht opgenomen. Het is aan de lezer om zelf in te schatten - aan de hand van de vermelde bronnen - hoe betrouwbaar bepaalde gesuggereerde verbanden zijn. Lees vooral ook de opmerkingen.

Mocht u correcties of aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag! In verband met de bescherming van privacy van (mogelijk) nog levende personen worden hun gegevens voor publicatie uitgefilterd. Mocht u desondanks menen dat mijn publicatie de privacy van u of uw gezinsleden schaadt dan hoor ik dat ook graag zodat ik die gegevens kan verwijderen uit de publicatie.

Opgenomen foto's zijn door familieleden ter beschikking gesteld of in een enkel geval aan openbare bronnen onttrokken. Mocht u van mening zijn dat bepaalde afbeeldingen uw privacy schenden of dat het beeldrecht geschonden wordt dan kunt u ook dat kenbaar maken door op deze publicatie te reageren.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Prominente familiesProminente families

Invloedrijke Nederlandse families uit de 17e, 18e en 19e eeuw en hun betekenis voor de ontwikkeling van handel, industrie en kunsten.
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 188 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!