genealogieonline

Koek en enkele aanverwante families

Foto van Kees Koek

De publicatie Koek en enkele aanverwante families is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 39.337 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze publicatie is het resultaat van onderzoek naar de kwartierstaten van mijn kinderen gecombineerd met enkele parentelen (vanuit die kwartieren) en algemeen onderzoek naar de in Nederland voorkomende families Koek. Ik tracht altijd zoveel mogelijk gegevens te controleren bij de originele bronnen - zowel op digitale studiezalen als bij diverse archieven zelf. Ten bate van mijn onderzoek neem ik echter ook gegevens van derden over. Hangende het onderzoek naar de originele bronnen staan die dus ook in dit overzicht opgenomen. Het is aan de lezer om zelf in te schatten - aan de hand van de vermelde bronnen - hoe betrouwbaar bepaalde gesuggereerde verbanden zijn. Lees vooral ook de opmerkingen.

Mocht u correcties of aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag! In verband met de bescherming van privacy van (mogelijk) nog levende personen worden hun gegevens voor publicatie uitgefilterd. Mocht u desondanks menen dat mijn publicatie de privacy van u of uw gezinsleden schaadt dan hoor ik dat ook graag zodat ik die gegevens kan verwijderen uit de publicatie.

Opgenomen foto's zijn door familieleden ter beschikking gesteld of in een enkel geval aan openbare bronnen onttrokken. Mocht u van mening zijn dat bepaalde afbeeldingen uw privacy schenden of dat het beeldrecht geschonden wordt dan kunt u ook dat kenbaar maken door op deze publicatie te reageren.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Prominente Nederlandse families en hun invloed op de ontwikkeling van land en regio.Prominente Nederlandse families en hun invloed op de ontwikkeling van land en regio.

Invloedrijke Nederlandse families uit de 17e, 18e en 19e eeuw en hun betekenis voor de ontwikkeling van handel, industrie en kunsten in Nederland en de diverse reg …
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 1.091 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?