genealogieonline

Bidprentjesverzameling Corry Schoots

De publicatie Bidprentjesverzameling Corry Schoots is samengesteld door Corry Schoots (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.430 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 35 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In deze publicatie publiceer ik de gegevens van de bidprentjes die ik in mijn bezit heb. Een gedeelte is voorzien van een scan.
De meeste bidprentjes zijn overgenomen van mijn moeder die jarenlang de prentjes heeft verzameld. Door ze van verschillende mensen te krijgen maar ook door, m.n. vroeger, de verzamelbeurzen langs te gaan.
Ik denk dat er hele leuke exemplaren tussen zitten.
Zelf doe ik aan stamboomonderzoek en de verzameling bidprentjes heb ik daarnaast opgepakt. Ik publiceer de verzameling nu op Genealogie Online zodat mede stamboomonderzoekers er mogelijk gebruik van kunnen maken.
De gegevens van een groot aantal prentjes moet ik nog verwerken. Deze publicatie zal in de toekomst dan ook nog aangevuld worden.
Indien u een scan van een bepaald prentje zou willen ontvangen, dan kunt u die aanvragen. Doe dat via 'Ik heb aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot ....' onder in de betreffende pagina.
Veel plezier met deze publicatie en ik hoop dat er informatie tussen zit die u verder zal helpen in uw stamboomonderzoek.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Corry Schoots


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!