Bidprentjesverzameling Corry Schoots

Foto van Corry Schoots
De publicatie Bidprentjesverzameling Corry Schoots is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.618 personen. Vanwege privacy zijn 24 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 9 juli 2022.


In deze publicatie publiceer ik de gegevens van de bidprentjes die ik in mijn bezit had.

'Had' omdat ik mijn verzameling heb overgedragen aan het Centraal Bureau Genealogie te Den Haag. Te zijnertijd zullen de bidprentjes geindexeerd en gescanned zijn en op de CBG site voor het publiek beschikbaar komen. 

De meeste bidprentjes zijn overgenomen van mijn moeder die jarenlang de prentjes heeft verzameld. Door ze van verschillende mensen te krijgen maar ook door, m.n. vroeger, de verzamelbeurzen langs te gaan.

Ik laat mijn publicatie hier staan zodat stamboomonderzoekers er mogelijk nog gebruik van kunnen maken.

Van verschillende bidprentjes heb ik, al dan niet hier gepubliceerd, nog scans. U kunt dus eventueel nog een opvraag bij mij doen en ik zal dan kijken of ik de gevraagde scan(s) voor u heb.

U kunt uw aanvraag doen via 'Ik heb aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot ....' onder in de betreffende pagina.

Veel plezier met deze publicatie en ik hoop dat er informatie tussen zit die u verder zal helpen in uw stamboomonderzoek.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Corry Schoots


Collecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie BidprentjesBidprentjes

Publicaties die bestaan uit de gegevens en/of afbeeldingen van bidprentjes.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!