genealogieonline

Bidprentjesverzameling Corry Schoots

The publication Bidprentjesverzameling Corry Schoots has been compiled by Corry Schoots (contact the author). The data collection consists of 4,430 persons, data about 35 individuals have not been published to protect their privacy. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


In deze publicatie publiceer ik de gegevens van de bidprentjes die ik in mijn bezit heb. Een gedeelte is voorzien van een scan.
De meeste bidprentjes zijn overgenomen van mijn moeder die jarenlang de prentjes heeft verzameld. Door ze van verschillende mensen te krijgen maar ook door, m.n. vroeger, de verzamelbeurzen langs te gaan.
Ik denk dat er hele leuke exemplaren tussen zitten.
Zelf doe ik aan stamboomonderzoek en de verzameling bidprentjes heb ik daarnaast opgepakt. Ik publiceer de verzameling nu op Genealogie Online zodat mede stamboomonderzoekers er mogelijk gebruik van kunnen maken.
De gegevens van een groot aantal prentjes moet ik nog verwerken. Deze publicatie zal in de toekomst dan ook nog aangevuld worden.
Indien u een scan van een bepaald prentje zou willen ontvangen, dan kunt u die aanvragen. Doe dat via 'Ik heb aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot ....' onder in de betreffende pagina.
Veel plezier met deze publicatie en ik hoop dat er informatie tussen zit die u verder zal helpen in uw stamboomonderzoek.


Index of surnames
Today in the past


Other publications by Corry Schoots


Try the service without any obligation

over 6000 genealogists
preceded you!