genealogieonline

Bidprentjesverzameling Corry Schoots

Die Veröffentlichung Bidprentjesverzameling Corry Schoots wurde zusammengestellt von Corry Schoots (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 4.430 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 35 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


In deze publicatie publiceer ik de gegevens van de bidprentjes die ik in mijn bezit heb. Een gedeelte is voorzien van een scan.
De meeste bidprentjes zijn overgenomen van mijn moeder die jarenlang de prentjes heeft verzameld. Door ze van verschillende mensen te krijgen maar ook door, m.n. vroeger, de verzamelbeurzen langs te gaan.
Ik denk dat er hele leuke exemplaren tussen zitten.
Zelf doe ik aan stamboomonderzoek en de verzameling bidprentjes heb ik daarnaast opgepakt. Ik publiceer de verzameling nu op Genealogie Online zodat mede stamboomonderzoekers er mogelijk gebruik van kunnen maken.
De gegevens van een groot aantal prentjes moet ik nog verwerken. Deze publicatie zal in de toekomst dan ook nog aangevuld worden.
Indien u een scan van een bepaald prentje zou willen ontvangen, dan kunt u die aanvragen. Doe dat via 'Ik heb aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot ....' onder in de betreffende pagina.
Veel plezier met deze publicatie en ik hoop dat er informatie tussen zit die u verder zal helpen in uw stamboomonderzoek.


Index der Familiennamen
Heute in der Vergangenheit


Andere Publikationen von Corry Schoots


Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!