genealogieonline

Bidprentjesverzameling Corry Schoots

La publication Bidprentjesverzameling Corry Schoots est composée par Corry Schoots (contacter l'auteur). L'ensemble de données se compose de 4 430 personnes , pour cause de vie privée les détails de 35 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


In deze publicatie publiceer ik de gegevens van de bidprentjes die ik in mijn bezit heb. Een gedeelte is voorzien van een scan.
De meeste bidprentjes zijn overgenomen van mijn moeder die jarenlang de prentjes heeft verzameld. Door ze van verschillende mensen te krijgen maar ook door, m.n. vroeger, de verzamelbeurzen langs te gaan.
Ik denk dat er hele leuke exemplaren tussen zitten.
Zelf doe ik aan stamboomonderzoek en de verzameling bidprentjes heb ik daarnaast opgepakt. Ik publiceer de verzameling nu op Genealogie Online zodat mede stamboomonderzoekers er mogelijk gebruik van kunnen maken.
De gegevens van een groot aantal prentjes moet ik nog verwerken. Deze publicatie zal in de toekomst dan ook nog aangevuld worden.
Indien u een scan van een bepaald prentje zou willen ontvangen, dan kunt u die aanvragen. Doe dat via 'Ik heb aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot ....' onder in de betreffende pagina.
Veel plezier met deze publicatie en ik hoop dat er informatie tussen zit die u verder zal helpen in uw stamboomonderzoek.


Index de noms de famille
Aujourd'hui dans le passé


Autre publication de Corry Schoots


Essayez ce service sans engagement

plus de 6000 des génealogistes
vous précédée!